Gezinsplanning

Centrum voor gezinsplanning Watermaal-Bosvoorde, Leopold Wienerlaan 64

Het Centrum voor Gezinsplanning in Watermaal-Bosvoorde biedt op afspraak een reeks diensten aan die verband houden met het emotionele en seksuele leven: gynaecologische raadplegingen (contraceptie, zwangerschapscontrole, aidstests, zwangerschapsonderbreking), pre- en postnatale fysiotherapie, psychologische, juridische en sociale raadplegingen, gezinsbemiddeling. Boekenuitleen - Documentatie.

  • Contact: de receptie is elke dag open van 9 tot 18 uur, behalve op donderdag, dan is ze gesloten van 10 tot 12 uur - 02 673 39 34
  • Meer info ? planningfamilialdeboitsfort.be

 

Woman'Dō Gezinsplanning, La Brisedreef 28

Het Woman'Dō centrum voor gezinsplanning biedt psychologische, sociale, juridische, medische en medisch-psychiatrische consultaties. Het besteedt bijzondere aandacht aan preventie in alle aspecten van het relationele, emotionele en seksuele leven, met name door middel van een preventiebeleid en de organisatie van groepsactiviteiten.

Daarnaast is het Woman'Dō centrum voor gezinsplanning gespecialiseerd in het bieden van posttraumatische hulp aan vrouwen die geweld ontvluchten en in precaire situaties leven.

Het inloopcentrum staat open voor alle vragen met betrekking tot het seksuele, emotionele en relationele leven en biedt een professioneel luisterend oor voor alle vragen, het maken van afspraken, morning-afterpillen, urinezwangerschapstests, condooms, enz.

  • Contact: Het onthaal is elke maandag open van 8.30 tot 13.30 uur en op dinsdag, woensdag en donderdag van 14.00 tot 18.00 uur - 0469 243 242 / Het secretariaat is elke dag open van 8.30 tot 18.00 uur - 0471 225 936
  • Meer informatie? www.womando.be

 

Ben je een Nederlandstalige Brusselaar? Dankan je ook terecht bij een Centrum voor Algemeen Welzijnswerk