SIWB: een website om economische spelers te steunen!

De website - siwb1170.brussels - werd deze maand gelanceerd en beoogt zoveel mogelijk economische actoren in de gemeente in de kijker te zetten en tegelijk een maximum aan informatie ter beschikking te stellen, met name over bonussen, Covid-maatregelen, opleidingen, webinars, workshops, administratieve documenten en een lijst van de beschikbare lokalen.

De inwoners kunnen er ook terecht voor het jongste nieuws over het plaatselijk economisch leven: rommelmarkten, evenementen, nieuwe handelszaken, enz.

Met de steun van de Vereniging voor Handelsbevordering (SIWB) is deze site een echt interactief instrument voor zowel de economische actoren als de inwoners dat de dynamiek van de wijken ten goede komt.

Digitale kaart

Een digitale kaart, interactief en regelmatig bijgewerkt, geeft een overzicht van alle plaatselijke economische actoren, ingedeeld per wijk en per categorie: horeca, winkels, levensmiddelenzaken en kruidenierswinkels, dienstverlening & ambachten, schoonheid & gezondheid, vrije tijd, zelfstandigen en bedrijven. Van elke economische speler bestaat een beschrijvende fiche met nuttige informatie: contactpersonen, website, geolocalisatie of lopende "promoties".

U bent een economische actor en staat nog niet op de kaart? Inschrijven hier!