Reizen voor senioren - Infosessie op 10 januari om 15u

  • Wanneer 10-01-2023 van 15:00 tot 17:00
  • Waar Hooghuis
  • Telefoon contactpersoon 02 673 25 00
  • Website Bezoek externe website
  • Agenda-item aan agenda toevoegen iCal

Zin om er even tussenuit te trekken? "Vivre à Watermael-Boitsfort" stelt u graag de bestemmingen van 2023 voor!

Infosessie in het Hooghuis op dinsdag 10 januari om 15u. De inschrijvingen gaan door op de dag zelf of na afspraak: neem contact op met Dominique op 02.673.25.00

PROGRAMMA

Bergen (Mons) - van 15 tot 16 juni (2 dagen/1 nacht)

Bergen werd in 2002 de culturele hoofdstad van Wallonië en heeft in haar historisch hart een opmerkelijk erfgoed bewaard. De UNESCO heeft drie pareltjes op de lijst van het werelderfgoed geplaatst: het Belfort in barokstijl, de neolithische vuursteenmijnen van Spiennes en de Doudou. Bergen is een mooi historisch stadje waar je prachtige wandelingen kan maken.

Riviercruise op de Provençaalse Rhône en de Camargue - van 18 tot 22 oktober (5 dagen/4 nachten)

Laat je verleiden door deze sublieme cruise op de Rhône, het steeds wisselend landschap zal je blijven verbazen. Laat je rondleiden door het betoverend en wild landschap van de Camargue en ga aansluitend naar Avignon en de Cité des Papes, een stad waar geschiedenis en spektakel hoogtij vieren, met een ongelooflijke architectuur, en voor altijd getekend door de passage van de pausen.     

Montjoie en Aken - 8 december (1 dag)

Montjoie is een charmant dorpje dat wordt gekenmerkt door zijn authenticiteit en de charme van zijn oude straatjes. Het historische centrum telt meer dan tweehonderd prachtige vakwerkhuizen langs smalle, kronkelende geplaveide straatjes. De kleine kerstmarkt wordt beschouwd als een van de mooiste van het Rijnland.

In december is de kerstmarkt van Aken een populaire bestemming. De geur van glühwein en lokale specialiteiten, de fonkelende lichtjes en de muziek zorgen voor een magische sfeer.

Vivre à Watermael-Boitsfort